Виктория Капитонова не спазва диета

Рускинята, която стана булка на Виктор Стоянов в шоуто „Ергенът“, ама не съвсем, се е отдала на кулинарна вакханалия.

Тя пусна снимки в Инстаграм, където се кипри пред отрупана с всякакви кулинарни вкусотии, маса. Брюнетката е на почивка в съседна Турция и не спира да се глези с местни специалитети.

Победителката в шоуто „Ергенът“ е доволна, че профилът й в социалните мрежи е отблокиран  и може да го използва по предназначение.

Не се знае с кого е на почивка в съседна Турция ексцентричната мома. Но от фотото изглежда, че се радва на лукс и разкош в съседната държава. Мнозина предполагат, че е там със старото си гадже.

Преди време Вики се оплака от актуалното си гадже, възстаричкият бизнесмен Дидо Културиста. Брюнетката изохка в мрежите, че той  е доста стиснат и не е толкова разточителен към нейните прищевки. Вероятно затова Виктория прилага своите женски хитрости, на които учи и дамите в социалните мрежи.За да получи това, което иска, понеже сама се определи като меркантилна.

Мнозина заподозряха, че това пиршество, което показва блогърката е заради поредната й реклама в нета. Други обаче попитаха дали Капитонова не е бременна, заради което така заляга над храната, без да се притеснява за фигурата си. А тя е сред тези, които стриктно държат на външния си вид, припомнят форумци.