Виктория Капитонова върви доста скъпо след „Ергенът“!

Рускинята Виктория Капитонова, която стана най-мразеният персонаж в „Ергенът“, разкри интересни подробности от своето минало. Оказва се, че не са малко онези мъже, които са искали да правят секс с нея, но без да й станат гаджета.

Един от тях й предложил 1000 лв. на час, за да прави секс с него. Това се е случило по време на излъчването на „Ергенът“, когато Вики е била в стихията си.

Самата рускиня разкри за този случай в интервю, но интересното е, че тя не отрече да е взела парите. Така и не сподели дали е приела или отказала офертата, което буди съмнения, че по-скоро я е приела.

Слухове, че победителката в „Ергенът“ е правила секс за пари, витаят от месеци. Все още няма нищо доказано, но е факт, че е много материална и обича парите до болка.

Огромната меркантилност на Виктория й пречи най-много във взаимоотношенията с мъжете. На повечето мъже им писва да хабят пари по нея и накрая я зарязват.

Рускинята обаче не смята да се променя. Тя има много високи изисквания за мъжа, който ще е до нея. Той трябва да е хем красив и висок, хем богат.

Виктор Стоянов не отговаря на втората част и затова между тях нищо не излезе. Тя бързо се усети, че той не е богаташ, а пък Виктор не си пада по така нар. „кучки“, за една от които я определи самият той по време на шоуто.