Виктория Капитонова и Виктор Стоянов изобщо не поддържат връзка!

Победителката в „Ергенът“ се оказа една от най-малко харесваните от Виктор Стоянов в реалния живот. Виктория Капитонова все още чака първия си контакт с него след шоуто.

Рускинята призна в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, че иска да пие кафе с Виктор, но той не й се обажда изобщо. Всъщност фитнес маниакът нито веднъж не е потърсил Вики след предаването, с което показа, че излъга на финала, когато сподели как иска да я опознае.

Може да се каже, че Виктор отново предпочете Александра Гърдева пред Виктория Капитонова. Ако Алекс не беше се отказала в предаването, тя щеше да го спечели и именно това призна самият Виктор. Той вече на няколко пъти бе уловен да се вижда с Алекс след шоуто, докато за Вики не ще и да чуе.

Виктория твърди, че в момента няма гадже, макар да се говори, че излиза с 50-годишен богаташ. Той обаче най-вероятно е женен и затова не иска да вреди на имиджа му.

Рускинята се опитва да си изчисти имиджа след излагациите си в „Ергенът“. Промени коренно поведението си след шоуто, особено след като изтриха Инстаграм профила й. Дори каза, че би се извинила на Александра, както и на всички българи.

Въпреки усилията й обаче феновете на „Ергенът“ продължават да я мразят и това се вижда по коментарите в социалните мрежи. Най-много не могат да й простят, че е твърде меркантилна.