Виктория Ананиева искаше короната, защото носела щастие, но май точно тя ще е изключението

Виктория Ананиева стана новата Мис Плеймет след бурни скандали, спекулации, клевети и...в пълна тайнственост!

Актуалната Първа изкусителка в държавата май не може да се наслади напълно на първия голям триумф в живота си. Една-единствена снимка с коронясването й се намира в нета, и то – случайно пусната от присъстваща, видя kliuki.bg.

Момичето не беше поздравено както подобава нито от подгласниците й, нито от победителките в предходни години. Кака й Николета Лозанова дамгоса любимия си Мис Плеймейт като конкурс за жаби, не за принцеси. Миналогодишната победителка Елена Кучкова отново последва печалния пример на Божинова и категорично отказа да връчи призна на победителката.

Виктория Ананиева докосна мечтата си с ръка, но беше аплодирана с предходната №2 – скандалната Биляна Евгениева. Дамата, която направи за смях Христо Сираков и беше натирена в роден Перник, взе участие в избирането й.

Макар журито да имаше 40% участие във вота, а останалата отговорност беше на раменете на интернет-потребители, отново се намериха такива, които да писнат, че всичко е нагласено, платено, уговорено и т.н. Джулиана Гани дори си позволи да каже, че кандидатките да станат Мис Плеймейт просто...искали да си вдигнат тарифата!

Виктория Ананиева твърди, че участва просто, защото се харесва и иска да се покаже. Крехката брюнетка беше подкрепена освен от Биляна и от главният редактор на най-популярното мъжко списание - Христо Запрянов, Мис България 2006 Славена Вътова, Сърменов и фотографът Ивайло Станев.

Виктория Ананиева трябва да обори ироничното подхвърляне на Кучкова: ''Не титлата прави победителката, а победителката прави титлата!''. Новата Мис Плеймейт обаче никак не е от страхливите! Мис Плеймейт е Виктория Ананиева Тя е само на 22, учи дистанционно право и работи здраво, за да се издържа. Отдавна знае какво иска и дори – как да го получи. Например, за да се справи с липсата на дадености и големи комплекси, си сложили импланти. Тя обаче нямала намерение да ги показва и за първи път се заснела гола, когато трябвало да участва в конкурса.

Крупието Виктория Ананиева вече има нова кола, сума и ваучер от доктор Енчев и...се запозна с вещото лице... Христо Сираков.