Виктор Николаев остана без пукнат лев

Телевизионерът Виктор Николаев е ужасен, остана без пукната пара! Екранният партньор на Ани Цолова не може място да си намери от потрес, че спестяванията му са на практика неизползваеми, пише в. „Всеки ден”, цитиран от ПИК. Известният журналист се разболял от мъка, че личните му пари са дълбоко замразени в принудително фалиралата Корпоративна търговска банка /КТБ/.

Според неназован източник, Виктор Николаев в годините успял да задели около двадесет хиляди бона.

[caption id="attachment_324981" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев е съсипан! Виктор Николаев е съсипан![/caption]

Водещият на сутрешния блок „Здравей, България” по Нова телевизия не е на себе си от дните, когато стряскащата новина застигна хиляди български вложители, доверили се на КТБ, а банката адски се изгаври с доверието им.

Виктор Николаев също избрал да спастри част от заплатата и хонорарите си за „черни дни” в нея, но те за съжаление настъпили много по-рано, отколкото ги е очаквал.

Но истинският шок и ужас настанал, когато устаткото нямал пари, за да покрие разходите по ваканцията за фамилията си. По неписана традиция той и съпругата му Людмила отмаряли в китните курорти на съседна Гърция, научи Kluiki.bg.

За да заведе семейството си на почивка, а и да си покрива най-належащите нужди, Виктор Николаев се принудил да взема пари на заем от приятели и колеги. Личната драма превърнала доскорошния веселяк Виктор Николаев в заядливец, който изсипвал гнева си върху главите на нищо неподозиращите гости в студиото. Особено недолюбвал банкерите, а свързаните с беглеца и шеф на КТБ Цветан Василев направо попилявал.

Виктор Николаев изпитвал панически страх, че от човек, който е свикнал на определен лукс и стандарт на живот се превръща в просяк и бедняк и то заради независещи от самия него обстоятелства. Това тотално го вадело извън релси, гласи най-прясната клюка.

Дали заради проблемите около запорираните му спестявания или причините са по-дълбоки, но крамолите в семейството на Виктор Николаев не стихвали, шушукат из гилдията.