По всичко личи, че Ветко и Маринела Арабаджиеви се връщат славно към охолния си начин на живот след съдебните перипетии.

Маринела Арабаджиева дори остава профила си в Инстаграм отключен за известно време, за да се изфука и пред онези, които не са в приятелския й кръг как прекарва ваканцията си.

Ветко и Маринела Арабаджиеви отново заживяха луксозен живот след съдебните перипетии (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

А почивката им изглежда повече от луксозна и цветна – разходки в живописния курорт Сен Тропе, срещи с приятели и вкусна храна. Така минават почивните им дни.

Запознати издават, че през юни Ветко и Маринела Арабаджиеви са посетили родното ни Черноморие, след което се отправили към любимата им дестинация – Сен Тропе.

Вероятно си спомняте, че преди десетилетие семейството се сдоби с тузарски имот там, при това на доста изгодна цена. Експерти изчисляват, че към днешна дата цената на имението им е набъбнала десетократно.

Прави впечатление, че Маринела Арабаджиева се е вталила. На преобладаваща част от фотосите тя е с кърпа на главата и слънчеви очила, а съпругът й Ветко Арабаджиев позира предоволен с пура в ръка.

Към един от фотосите, запечатал страстна целувка между съпрузите, Маринела Арабаджиева е споделила прочувствени стихове на Васил Трънски. Изглежда чете поезия, а любовта и романтиката със съпруга й Ветко Арабаджиев, е неподвластна на времето и силните житейски бури.

Припомняме, че Ветко и Маринела Арабаджиеви са подсъдими, заедно с още шестима души за данъчни престъпления и пране на пари. През юли се понесе мълвата, че Арабаджиева е поискала намаляване на паричната гаранция по делото. Сред мотивите, посочени в иска, са инфлацията, увеличените разходи на домакинствата, чистото й съдебно минало, както и безупречното й поведение по делото срещу нея.

Това стана ясно от определение на Апелативния специализиран наказателен съд като втора инстанция. Първата е взела решение, че внесените вече по половин милион лева за свободата на двамата съпрузи, са много и е намалила думите до 100 хиляди лева. Апелативният специализиран наказателен съд обаче отменил определението на първата инстанция и подсъдимите по делото останали със същите гаранции.

Припомняме, че акцията на Специализираната прокуратура срещу Ветко и Маринела Арабаджиеви започна през 2018 година. Тогава освен управители и счетоводители на техни фирми, бе арестуван и синът им Вълчо. Тъй като двамата бяха в чужбина, ги обявиха за издирване с Интерпол.

В началото на март 2019 г., Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха задържани до Браселона в къщата на Георги Семерджиев, по-известен като Жоро Шопа.

След като ги върнаха в България, съпрузите останаха дълго време в ареста. Първо бяха освободени под домашен арест заради влошено здравословно състояние, а след това с парични гаранции от половин милион лева.

Стартът на делото срещу тях бе даден през декември 2019 година и все още не е приключило към днешна дата.

Източник: Уикенд

Ветко и Маринела Арабаджиеви отново заживяха луксозен живот след съдебните перипетии (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Ветко и Маринела Арабаджиеви отново заживяха луксозен живот след съдебните перипетии (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Ветко и Маринела Арабаджиеви отново заживяха луксозен живот след съдебните перипетии (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Ветко и Маринела Арабаджиеви отново заживяха луксозен живот след съдебните перипетии (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

Ветко и Маринела Арабаджиеви отново заживяха луксозен живот след съдебните перипетии (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 6