Венета Райкова не поднови договора с продуцентите си и намекна, че ще пристане на БиТиВи

Венета Райкова сложи точка на най-дългата си и благодарна връзка – тази със своите продуценти.

Русата амбиция на нова обяви официално на страницата си във Фейсбук раздялата си с „Телеман”, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_320852" align="alignright" width="300"]Венета спира Горещо Венета Райкова: Сбогом, Горещо![/caption]

Водещата, която посвети последните единадесет години от живота си на „Горещо” остави „рожбата” си в архива на Нова и се прости с тези, които понякога й бяха по-близки от съпруга й.

За Венета Райкова решението сигурно не е било лесно, но не и неочаквано. Тя наложи стандартът на правене на този тип предавания, но сигурно вече е уморена. След единадесет години и инвестицията, която направиха Иван и Андрей в предаването на Николета, предаването на блондинката очевидно се изчерпа.

Венета Райкова, за разлика от Мартин Карбовски, не дезертира при първата по-изгодна оферта. Тя беше лоялна до край на „Телеман” – единствените, които бяха до нея след фиаското на ВИП Брадър 2 и когато Тишо я напусна! За благодарност направи чудеса от храброст и опази „Горещо”, което дълги години раждаше скандали и сензационни разкрития. До сега.

Краят обаче дойде и пътищата им се разделят. Венета Райкова обаче не е за ожалване – веднага е получила нова оферта и по намека й може да съдим, че има доста вярно в клюката, че се мести в БиТиВи.

Освен това астроложката й Оксана и нейният нов гуру – Гал Сасон са напълно единодушни - предричат й наистина бляскаво бъдеще. Каквото и да прави при конкурентите Венета Райкова, със сигурност ще е с „УАУ”- ефект!