Венета Райкова сложи край на безгрижието си като домакиня, за да блесне отново в ефира

Венета Райкова откри Страстната седмица с дълго чакана новина. Блондинката се връща в ефир!

Както kliuki.bg вече съобщи: Устата водеща заряза дългогодишната си любов Нова телевизия, за да пристане на оцелелия кораб – тв7. Щастливката съобщи новината във Фейсбук: „Приятели, на 13 април, понеделник от 16 ч. по ТВ 7 започва новото ми предаване "Дневникът на Венета"! Щастлива съм, че всеки делничен ден ще бъдем заедно по един час! Благодаря на Бог, че точно ден след Великден започва новият път в кариерата ми!!”.

[caption id="attachment_338626" align="aligncenter" width="292"]венета райкова се връща в ефир Докато някои пишман-телевизионерки тържествуваха покрай края на "Горещо", Венета търпеливо подготви смазващия си удар![/caption]

Венета Райкова само преди броени дни се опита да преметне всички. Не била подписала договор, нищо нямало на лице и предпочете да се похвали, че е възвърнала килограмите си от абитуриентския бал.

Жълтата преса обаче научи, че амбициозната дама всъщност имала твърда оферта, но не била доволна от заплатата. Блондинката настоявала за 15 бона заплата, за да си води социалното предаване. От телевизията обаче били склонни да й дадат „едва” десет.

Докато са течели тежки преговори, Тишовица публикува мили снимки от вечеря с Людмила Филипова, кафенца и пролетни разходки. Двете страни обаче са достигнали до споразумение и бившата „Госпожа Горещо” се завръща с прекрасна визия и ново амплоа.

Венета Райкова вече няма да задава въпроси като „Кой ти купи джипа?” и „Имаш ли силикон?”. Целта й е да прави обществено полезни проекти. По всичко изглежда, че ще заеме освободената нисша на предаването „Споделено с...”. Място в него намериха Вихра Петрова след развода си с Иван, Камелия и Кали. Дори ще излъчва в същия времеви пояс.

Венета Райкова обещава да наложи собствен почерк и изгаря от нетърпение да стартира новия й проект!