Това лято отговори на въпроса кой е истинският селяндур в България. Открай време софиянци се бият в гърдите, че са нещо повече от провинцията, но истинските простаци живеят точно в София.

Това стана ясно от гнусните и просташки гледки през последните седмици, както и от отвратителната миризма, носеща се из града. Не е тайна, че въздухът в столицата е най-мръсен, но виновни за това не са само многобройните автомобили.

Валят все повече оплаквания от минувачи за полуголи мъже, разхождащи се по улиците на София. Не са малко младежите, които ходят с тениска, вързана на кръста, а над нея не носят нищо. Има и по-възрастни мъже с подобно облекло, но обикновено става дума за лица от мъжки пол на възраст между 18 и 35 г.

Тези мъже не само се разхождат, но някои от тях така влизат и в магазини, както и в други обществени помещения, без изобщо да се срамуват. Повечето от тях даже нарочно са се разсъблекли, но не заради жегите, а да покажат напомпаните си мускули или новите си татуси, което е признак на много ниска култура.

По принцип това, което правят, е незаконно и подлежи на санкция. Полицията обаче се намесва само ако някой се изкъпе във фонтан или е пиян и създава размирици.

Столицата има и друг сериозен проблем, причинен от същите личности. Много от тях уринират или се изхождат по градинки и дори по по-затънтени тротоари и улички, поради което градът е започнал да мирише на обществена тоалетна. Най-интересното е, че същите простаци обвиняват провинциалистите за упадъка на България.

Източник: Crimesbg.com