С еднакви пръстени, тип халки бяха ловнати Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов

 Веднага в арт средите се зашушука, че двамата са вдигнали тайна сватба.

„Е,не“, парира питанките Ивайло Манолов. Той отрече пръстените да са ритуални бижута или сватбени дарове.Пръстенът, тип халка, с един карат диамант е  дар от Васко Кеца за юбилея на Ивайло. Тази година импресариото става на 57 лазарника и все още не знае с какво ще го зарадва топ певеца.Определено ще е скъп, шушукат близки до певеца.

Знайно е, че естрадната легенда е поръчал камъка от Амстердам и после превърнат в бижуто, което искал да носи импресариото на Кеца. На ръката на Васил Найденов тези дни бе забелязан подобен пръстен, като този на най-близкия му човек. С тази разлика, че на Манолов е в бяло злато, а на изпълнителя е златен.

В средата на месеца импресариото има рожден ден  и ще отпразнува празника във вилата си в Гърция. Не знае дали певеца ще отиде с него, защото има много работни ангажименти.

„Пандемията малко спъна работата ни, но сега имаме доста ангажименти. Все пак Васил е един от най-желаните и любими изпълнители. Всички в България знаем кой е Васил Найденов. Затова не знам дали ще има почивни дни“, разкрива Манолов. Той също изненада Васко Кеца с таен подарък през септември миналата година за неговия юбилей-70-годишнината му.