Бизнес дамата не могла да издържи на обвиненията срещу нея!

Нападките и обвиненията, които се изляха като океан върху главата на бизнес дамата Ваня Червенкова, дадоха своя резултат. В момента мама Фоти е с кръвоизлив, предизвикан от ежедневното напрежение и притеснения. Стресът й дойде повече в края на шоуто Вип Брадър, когато пред цяла България тя бе обвинена, че е манипулирала вота.

Доказан бе фактът, че над 50% от гласовете в подкрепа на едрата дама, са изпратени само от четири предплатени карти, което накара зрителите и съквартирантите да я обвинят в мошеничество.

Когато разбра това, Ваня буквално се срина от тревога и плач, и дори помоли Биг Брадър да зачеркне цялата подкрепа за нея и да прехвърлят гласовете на Станка Златева, която тя поддържаше като свой фаворит.

Vanya-ChervenkovaДори, когато се разбра, че Червенкова наистина не е имала представа за случващото се, а виновен за него е партньорът й Али Алиев, тя не спря да се терзае и плаче. Тъкмо това й донесе тежък кръвоизлив в окото, който я мъчи от няколко дни.

Лекарите обаче са убедени, че Ваня е извадила късмет и то голям, защото вместо в окото, кръвоизливът можеше да стане и в мозъка, което щеше да е фатално за живота й.