Утре (11 август) се навършват 26 години от кончината на петричката пророчица Ванга.

Петър Баков пише в книгата си „На колене пред Ванга“, че пророчицата отдавна твърдяла, че разумът е извън нас и ни пази да не се самоизбием самовлюбени. А смъртта е неговата предпазна мярка. Човечеството още не го знае, тъй като използва едва пет стотни от възможностите на мозъка си. 

Ванга направила горещи разкрития за извънземните пред свой съсед

Ванга не само, че винаги е твърдяла, че съществува извънземен живот, а и е категорична, че човечеството е създадено с намеса отвъд Земята. През далечната 1975 г. тя предрича, че творците на човечеството ще кацнат в Рупите 20-30 години след нейната смърт. Твърди, че ще кацнат насред Рупите. А може и да закъснеят с 10-тина години, те си решават кога да дойдат, пророкува тя.

Категорична е, че нито ананаките, нито качините, рупите, плеядите и друидите не са ни забравили, защото сме техни деца. Разкривайки всичко това пред съседското момче Петър Баков, Ванга го заклева да не го публикува по-рано от десетилетие след кончината й.

Той спазва заръката й и публикува нейните предсказания в първото десетилетие на новото хилядолетие. Ванга твърдяла, че те са изпълнени с огромна любов към човечеството, но в същото време са и строги и именно строгостта им е довела до потъването на Атлантида. Тя дори твърди, че именно от хаоса са родени водата, въздухът и огънят.

Според разкритията на Ванга, хората са създадени по „заповед на водата“. Именно по нейна заповед извънземните създават човечеството, тя е не само нашата памет и знае, че няма мъртви неща. Тя е свещената програма на силата, твърди пророчицата. Добавя, че хаосите създават извънземните, а те – нас. Категорична е, че не произлизаме от маймуните, те са друго нещо – опит на Силата.

Петричката пророчица не само разкрива, че сме създадени от качините и ананаките, а и посочва, че те идват от планетата Нибиру, за която учените все още нямат единно мнение. Тя разкрива, че създателите ни са живели между 800 и 100 години, а някои от тях дори и повече – над 1 600 години или докато им омръзнело. Били са почти безсмъртни, но толкова се самозабравили, че се взели за повече от създателите, без да си дават сметка, че са експеримент и това ги унищожило.

Ванга посочва, че те биват потопени ведно с острова и допълва, че Привличането не търпи неблагодарност. Възмездието и Видовден съществуват, посочва още тя.

Когато говори за качествата на извънземните, не пропуска да подчертае, че те са изключително кротки и не знаят какво е зло, защото всичко в тях е добро и само добро.

Петричката пророчица вещае, че те знаят много добре как да премахнат завистта, за да няма злини и войни. Твърди, че на по-късен етап обменът между хората ще се случва на съвсем друго ниво. Любовта, която сега изобщо не е любов ще възцари с истинската си любов и ще бъде бялата обич, вещае тя. Посочва, че където са извънземните, там е хармонията.

В заключение Ванга твърди, че всички ние сме резултат от преживяното, т.е от това, което сами сме си помислили, избрали и направили. Затова предсказанията се „опитват“ да ни унищожат. Българският феномен била категорична, че разкрие ли нечие бъдеще, ще го лиши от него.

Източник: Уикенд