Валя и Моро ще друсат кючек и ръченица в народни носии на пъпа на стара Европа

Валя и Моро пак ще цъфнат в ефир, но ще получат свое собствено предаване!

Култовото семейство на ТВ7 ще повтори позната схемата „цигани правят шоу, докато се интегрират”. Валя и Моро се справиха успешно, че и рейтингово, докато ги ползваха за наказание на всеки спечелил елиминационния тест в „Къртицата” миналата година. Е, продукцията за малко не ги раздели като им изпрати цял месец Маринчето, но хонорарът утеши наранените им сърца.

След това Пенка превзе ефира на ТВ7 и всички знаят какъв беше ефектът и рейтинга от това. Затова ТВ7 и вечните Иван и Андрей пускат ново риалити за през лятото - "Валя и Моро превземат света", с което да потретят феноменалния си успех.

[caption id="attachment_313998" align="aligncenter" width="300"]Валя и Моро покоряват Европата Валя и Моро покоряват Европата[/caption]

В първия сезон (разбирате какво означава това) шеметите от Златица ще получат хонорар, нова слава и безплатен воаяж в девет европейски столици, научи kliuki.bg.

В "Добро утро, България!" продуцентите Николай Николов, Иван Христов и Андрей Арнаудов се похвалиха, че в шоуто този път няма да има драми, клетви и ревове, а предимно хумор.

Валя и Моро са уникални образи, които няма да разочароват зрителите на лятното шоу. Двойката лети днес – на 1 май за Брюксел, където ги очаква Приключението на живота им.

Вчера Валя и Моро разказаха, че са страшно развълнувани от бъдещото си пътуване и че малко ги е страх от самолета, но нищо не може да ги спре да покорят Европа.

Златица вече се вълнува за тях и дори местното читалище им е подарило народни носии, които семейството ще носи в центъра на Бруксел. Моро щял да изиграе кючек на Азис с нея, но по-благоразумната Валя ще покаже на белгийците хоро или ръченица.

Зрителите ще видят какви ги върши двойката в странство от 2 юни. Шоуто ще се излъчва всяка седмица - по 3 епизода за град. Полагат им се само по 100 евро за трите дни, но ако се справят със задачите, могат да получат допълнителни пари.

Вижте какво ни очаква още с Валя и Моро във ВИДЕОТО ТУК!