Гришо трогна не само Маша, но и света!

Родната тенис легенда Григор Димитров се обясни публично в любов на половинката си Маша Шарапова и трогна всички. Той направи признанието си точно, когато излезе новината, че любимата му сменя професията си.

Ексракета номер едно при жените е поканена от екипа на американския канал NBC да отразява зимните олимпийски игри в Сочи. Олимпиадата ще се проведе през февруари следващата година. Гаджето на хасковлията Григор Димитров ще бъде кореспондент на „Ен Би Си” в руския град. Сочи е градът, който има особен сантимент в сърцето на четирикратната световна шампионка. В най-ранното си детство руската тенисистка е живяла в този град и е съхранила прекрасни спомени за него.

Ракета номер едно сред жените е изключително благодарна заради предложението, както и на шанса си отново да се върне на място, изключително невероятно за нея. Според продуцентите на американския канал световната шампионка по тенис може да предложи на зрителите на канал „Ен Би Си” невероятни ресурси за най-големия черноморски център на Русия, така и за провежданите зимни игри.

grisho_i_mashaШарапова е запленена от красотите на морския града и нейните шефове са убедени, че тя ще разкаже и покаже изумителни кътчета и места в него, което още повече ще повиши рейтинга на телевизионния канал.

Любимата на родния ни тенисист пък е очарован от новото й амплоа. Българският тенисист потвърди пред всички, че приятелката му не само не вреди, а напротив, още повече повишава значимостта на попрището му. И му помага да успява и се бори. Защото много силно я обича.