Както вече стана ясно преди броени дни Валери Симеонов се венча за Венера Тодорова. Това, което крие от широката общественост обаче, са трите деца, на които любимата му е майка. За момента лидерът на НФСБ пази в тайна породената си многолюдна фамилия.

Венера съжителствала с Валери Симеонов още докато били годеници и се нанесла в дома му с цялото си домочадие.
Самият Симеонов пък има пораснал вече син Даниел. Вероятно си спомняте, че той имаше дълги години проблеми с наркотиците и дори публично уязви баща си пред медиите преди години.

Валери Симеонов се отказа от собствения си син, но за сметка на това е приел като свои порасналите вече деца на жена си Венера. Той разказва с половин уста, че нещата в живота му се стекли по такъв начин, че трябвало да живее някъде с жената на живота си и семейството й. при все, че покани медиите в луксозното си жилище в столичния кв. „Изток“, той така и не обяви, че живее с трите деца на жена си.

Близки до бившия вицепремиер издават, че се грижи за челядта на Венера като за свои деца. За да докаже любовта си към съпругата му, Валери Симеонов поръчал съвместен портрет, който окичил на видно място в хола си.

След шестте години съвместно съжителство, двамата узакониха връзката си на изискано сватбено тържество на морския бряг в бургаския квартал Сарафово. На тържеството присъстваха най-близките приятели и съратници на Симеонов, но не и синът му. За сметка на това новите му три деца бяха плътно до майка си Венера.

За разлика от голяма част от съпругите, Венера от години развива свой успешен бизнес и не разчита на доходите на Валери Симеонов.
Източник: Уикенд

Валери Симеонов си взе булка с три деца