Създателят на НФСБ и кабелна мрежа и телевизия Скат Валери Симеонов се венча за дългогодишната си приятелка Венера Тодорова. 

Двамата се врекоха във вечна вярност на стилно, но за сметка на това доста дискретно сватбено тържество, което се проведе в бургаския квартал Сарафово.

Самата венчавка се е състояла на морския бряг, а след това тържеството е продължило в ресторант в бургаския квартал.

Валери Симеонов и любимата му се срещнали преди повече от шест години. Това се случило, когато тя влязла в актива на НФСБ и била предложена за областен координатор за столицата и Северозападна България.
Съпругата му също има собствен бизнес, но в областта на търговията.

Още в началото на запознанството им осъзнали, че са родени един за друг. Сближили ги не само общите им политически възгледи, а и любовта им. От тогава са неразделни. Докато Валери Симеонов служи на държавата обаче на никого и през ум не му минавало за дълбоките чувства помежду им. 

Двамата се посветили един на друг след края на 44-то НС, когато се оттеглили от активния политически живот. Голяма част от времето им посвещават и на децата им, както и на възрастните им родители.

Младоженците били поздравени с живо включване от Лондон от съпругата на рок легендата Джон Лоутън – Ирис и неговият син Патрик.
Синът на Джон изразил огромната си благодарност към Симеонов, който издигнал паметник на баща му в Камен бряг. Извинил се, че изненадващи обстоятелства възпрепятствали полета му до Сарафово.
Източник: lupa.bg
 

Валери Симеонов се венча за любимата си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)