Валери Божинов пак си намери "корица", но с професия и естествена красота

Валери Божинов удари най-накрая шестицата от тотото!

Футболистът години наред имаше серия от загуби стартирали след раздялата му с Алисия, помни kliuki.bg. Семейни дрязги, проблем да се среща със сина си, публични скандали и медийни циркове, спортни травми и неуспехи на терена му се изсипаха на главата. След като спаси живота на един пострадал татко в магазин обаче, късметът му се обърна!

Все още се радва на печеливши договори за работа в чужбина. Помири се с бившата и се вижда редовно с Валерко. Вярно, ще се развежда с Николета, но няма пречка да присъства в живота на дъщеричката си. Важното е, че се отърва от куп показни ПР-акции и медийно шоу. Най-големият му успех обаче напоследък си има женско име – Марина.

Валери Божинов категорично преживя провала на барака си и се радва на щастлив личен живот. Новата му любима вече е известна – Марина Милчева. Въпросната млада дама, естествено, е красива и също е красила корица на мъжко списание, разкриха я от „19минути”.mariana milcheva 3

За разлика обаче от бъдещата бивша госпожа Божинова обаче е напълно естествена, не е влизала в грозни скандали с „конкуренцията” и ще донесе като зестра престижно образование.

[caption id="attachment_341826" align="aligncenter" width="300"]Хубавата дама с образование има и достатъчно трудов стаж зад гърба си Хубавата дама с образование има и достатъчно трудов стаж зад гърба си[/caption]

Актуалната любима на Валери Божинов учи моден дизайн в Instituto Marangoni в Париж. Преди да отлети да изучава тънкостите на занаята в столицата на модата обаче, се е прехранвала като стилист на много фотосесии у дома. mariana milcheva 2 Макар да се завърна в родината без нея и да повърша из Слънчев бряг за уикенда, Валери Божинов зарадвал мъжката си компания с информацията, че е попаднал на гадже-трепач.