Николета Лозанова изобщо не се интересува, че вече е семейна жена и родител!

След като Валери Божинов вбеси Николета Лозанова с включването си в прословутата "Ледена кофа", сега дойде и редът на съпругата му да му опъне нервите. Николета Лозанова си го върна тъпкано и накара Валери Божинов да побеснее, като се пусна дибидюс в социалната мрежа - така, че куцо и сакато да види силиконовите й бомби /сякаш не са ги виждали досега/.

[caption id="attachment_324124" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова и Валери Божинов не за първи път имат пререкания[/caption]

Футболистът бил адски ядосан на половинката си, разкриха техни приятели. И то не, защото не е свикнал жена му да се снима без конец по себе си, а защото бил на мнение, че подобно поведение /ако не е за официална и платена фотосесия/, не подхожда на една омъжена жена и родител.

"Валери наистина избесня. Какво като се е залял с кофа с вода - нищо срамно не е направил. Но малката Никол вече порасна и разбира доста неща. Затова и Николета Лозанова трябваше сериозно да е преосмислила поведението си досега, но уви - тя продължава да си кара по старому и да мисли само за собствения си кеф", коментират познати на семейство Божинови.

Самата Николета Лозанова обаче така и не успяла да проумее нито критиките на приятелите си, нито тези на съпруга си. Моделката настоявала, че има умопомрачително /макар и изкуствено създадено/ тяло и щяла да си го показва, където пожелае.

[caption id="attachment_324126" align="aligncenter" width="300"]Ето я и въпросната снимка, с която Николета се изфука във Фейсбук Ето я и въпросната снимка, с която Николета се изфука във Фейсбук[/caption]

Припомняме, че това не е първият разрив в семейството на Николета Лозанова и Валери Божинов. Преди време двамата дори се бяха разделили и няколко месеца живееха отделно, а основната причина за помирението им бе малката Никол Божинова, без която Валери не може да живее.

Дали обаче футболистът ще продължи да търпи всички изцепки на Николета Лозанова само в името на детето, това ще разберем в течение на времето.