Златка Димитрова почете своето малко бебче по достоен начин...

Трагедията на Златка Димитрова я накара да направи едно невероятно творение, с което да почете своето изгубено бебе. Самата Злати разкри във Фейсбук, че произведението е лично нейно и е в памет на детето, което тя така и не успя да види. Плеймейтката дава на търг творението, който стартира от 50 лв. Спечелените пари обаче няма да отидат за нея, а за болната Николета, която страда от рядка болест на мускулите и се нуждае от много пари за лечение. Златка стартира кампания в нейна подкрепа, която ще се проведе именно в социалната мрежа, където ще се наддава за произведението й.

[caption id="attachment_323563" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова почете подобаващо паметта на своето бебе... Златка Димитрова почете подобаващо паметта на своето бебе...[/caption]

Болката на Златка Димитрова няма как да не бъде огромна, но все пак чест й прави, че в този тежък миг се опитва да помогне на друго дете. Злати все още е без такова, тъй като съдбата реши така. Тя обаче много се надява, че това ще се промени един ден. Разбира се, плеймейтката все още е млада и има доста време пред себе си.

Kliuki.bg ви предлага не само творението на Златка Димитрова, но и думите й във Фейсбук, за да можете да придобиете по-ясна представа за благотворителната кампания.

Zlatka-dumite

Zlatka-tvorenie