Ирена Милянкова има огромна рана на главата си и няколко шефа

Манекенката Ирена Милянкова е пребита здраво и има шевове на главата си. Ужасяващата картинка моделката сама качи на страницата си във Фейсбук и с това предизвика куп въпроси.Красивата актриса се показа така „разкрасена” и насинена в социалната мрежа, с което разтревожи и то не на шега своите почитатели и приятели, пише „България Днес“.

Шокирани от видяното, веднага под снимката й се изписаха куп коментари. Някои от потребителите на нета заподозряха, че съпруга й Росен Чолов, с прякора Чолата е извършил пъкленото дело и обезобразил порядъчно съпругата си. Въпреки противоречивите коментари, Ирена Милянкова не написа нищо нито в своя защита, нито да разкрие кой е докарал ужасяващия й лик, обезобразената й пукнатата глава и шевовете по нея.

[caption id="attachment_335426" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова е със сцепена глава и много шевове Ирена Милянкова е със сцепена глава и много шевове[/caption]

Но все пак накрая истината лъсна и то не такава, каквато бе първоначалната версия за пребита жена. Оказа се, че фотото е просто сценичен трик и това е само грим. Причината прелестната моделка да изглежда така адски зле е новия филм, в който участва.

И тя е избрала този начин, чрез социалния клюкарник да види какво въздействие ще произведе ефекта от нейното сценично преобразяване върху познати и приятели. Разбира се, оказа се доста провокативно. Но пък близките й си отдъхнаха, че на хубавицата не е посегнато и извършено домашно насилие, научи и Kluiki.bg.

Най-накрая се изясни, че „набитата актриса” просто пробва ефекта от превъплъщението си над своите приятели и фенове в социалната мрежа. А осъденият преди време съпруг Чората за търговия на женска плът, не е извършил юмручно насилие върху своята законна половинка.

След като мрежата прегря от тревога по „пребитата” Ирена Милянкова, актрисата безмълвно постна още няколко фотоси. С тях топ манекенката без думи убеди фейсбукарите, че няма страшно. Не е бита или насилвана, и просто няма повод за никакви излишни вълнения.