Голяма подигравка на bTV с Криско! Вижте как Рапърът бе изкаран поп-фолк изпълнител! Случайно или не, гафът е много голям!

Рап певецът Криско бе жертва на голяма подигравка от страна на bTV. Рапърът бе изкаран от телевизионната медия като поп фолк изпълнител. Това се вижда съвсем ясно по време на интервю, което певецът дава за телевизията. Надписът под него гласи, че Криско е колега на Милко Калайджиев, Борис Дали и други видни чалга изпълнители на родната ни действителност.

[caption id="attachment_310607" align="alignright" width="300"]Медиите се гаврят една по една с Криско Медиите се гаврят една по една с Криско[/caption]

Сигналът за подигравката с Криско е на Лили Колчева, която е осъществила разпространението на въпросната снимка във Facebook. Kliuki.bg също я излага на вниманието ви, тъй като този пост предизвика редица подигравателни коментари в социалната мрежа. Някои от потребителите се подиграват на Криско, когото не харесвали като певец, и се радват на подигравката с него. Други обаче са на мнение, че bTV е за подигравка, тъй като медията е направила фрапантна грешка.

Дали обаче това е наистина грешка или някой от bTV е пожелал да се изгаври с Криско? Този въпрос буди особен интерес. Знае се, че рапърът би направил дует с някоя фолк дива, но иска прекалено висок хонорар, което засега е спряло подобен проект. Наскоро Криско се скара жестоко с Анелия именно поради тази причина, припомня Kliuki.bg.

Въпросното интервю е старо, но едва сега "грешката" на bTV излезе наяве, благодарение на Facebook, където група на име "Накафево" непрестанно намира подобни фотоси, с които разсмива читателите си. Посмейте се и вие на долната снимка!

Krisko