Половинката на Кубрат Пулев наистина прекали!

Любимата на боксьора Кубрат Пулев - Андреа се изложи като кифладжийка на концерта, по случай рождения ден на "Планета Пайнер" снощи. Певицата мина всякакви граници на нормалния разум като демонстрира такъв нарцисизъм, че шашна не само колегите си, но и феновете.

Блондинката цъфна на сцената с помпозна корона, която сама постави на главата си и на практика се самопровъзгласи за кралицата на поп фолка.

В присъствието на певици от ранга на Ивана, Глория, Галена, Преслава и ред други обаче, самовлюбеността на Андреа по-скоро смешна и жалка, отколкото нещо друго. Дори почитателите на този стил музика в публиката не издържаха и започнаха да хихикат и да шушукат, че гаджето на Кобрата е надминало себе си по простотия и раздуто самочувствие.

andreaВ края на песента си Андреа трябваше да премине и едно явно препятствие, което се яви дългата й рокля. Певицата се спъна в нея, което се видя от всички, и само някакъв необясним късмет й попречи да не се пльосне по очи през зрителите.

А часове след концерта на Пайнер всички медии гръмнаха с новината, че "Кралицата умря! Да живее кралицата". Доколко Андреа е кралица обаче, пък било то и на чалгата, това е друг въпрос. По който всеки има особено мнение.

andrea1