Валентина от Хелс Китчън напълно разочарова шеф Ангелов

Напористата готвачка се оказа доста колеблива. Въпреки че грабна стоте бона награда от кулинарното шоу, фенове на предаването не се съгласиха с решението на топ готвача. На финала на четвъртия сезон на шоуто за креативни черпаци останаха две мадами-пухкавата Виктория от Поморие и Валя. Валентина работи в Германия, където е цялото й семейство.

Но Валентина все още няма идея как да вложи спечеленото от наградата. Тя продължава да се труди в германски ресторант, където се изпусна, че нещата били още страховити от Кухнята на Ада, където участваше. Германските готвачи били в пъти по-кресливи и изискващи от шеф Виктор Ангелов, който бил „сън в лятна нощ“ в сравнение с тях.

„Много от колегите от предишните сезони отвориха ресторанти с парите и поработиха година, след което фалираха. Аз обаче няма да постъпя така. Аз не съм масовка, аз съм си аз. Валентина е единствена“, фраскала се готвачката.

Но идеята да го направи в Германия също й се струвала нереална на този етап.

„За да имам собствен ресторант в Германия ми трябват стартови 300 000 евро, а аз ги нямам. Затова ще постъпя много предпазливо“, коментирала Валя пред аверките си.

Шеф Ангелов пък бил тотално разочарован от Валентина.

„Шеф Виктор Ангелов винаги е харесвал хора с хъс, смели, а Валя се оказа притворна и колеблива. Това е удар направо в сърцето му“, коментират свидетели, близки до популярния готвач.