Ваня Щерева е на 51 и явно я гони вторият пубертет!

Втори пубертет май му казваха на кризата на средната възраст, която при жените е свързана и с менопаузата. Писателката Ваня Щерева я е ударил климактериумът, смеят се масово потребители в нета, след като видяха последното фото, което тя постна в мрежата. На него Ваня коси тревата в градината на приятелката си Катето Евро. А облеклото й е... сами го вижте!

Щерева се е барнала в черни секси чорапи с дантела и силикон, а нагоре е по задник (така де - по боди) и капела. Разбираме снимката да беше пусната от Катето като бъзик, без знанието на Ваня... но то бе качено от нея. Което гласи: "Вижте ме каква съм секси!". А попаднали на кадъра се спукаха от смях и директно посъветваха писателката да си пие хаповете.

"Ванчеее, Ванче... не те слуша главата, мила! То от космоса се вижда, че драпаш да привлечеш някое младо жребче по този начин, но не става. Годинките са си годинки и каквито и фотошопи да ползваш, както и да се преобразиш, за момчетата си си лелка. Вземи си намери някой достоен зрял мъж на твоите години, че другото е резил", съветват я в нета.

Знаем, че последната връзка на Щерева бе с младеж, който беше с рекордните 25 години по-малък от нея и разбира се, любовта им приключи безславно. Да, Ваня обяви, че тя е взела решението за раздялата, но след като нейничкият й показал, че не държи на нея и му е адски скучно в компанията й. Познайте защо...