Ива Екимова е разбита от това, което научи. Ще напусне ли шоуто?!

Тежък удар получи русокосата Ива Екимова в Къщата на Вип Брадър, където за съжаление, не е в състояние да предприеме нищо. Бившата водеща и съпруга на покойния Дими от "Сленг" разбра болезнената истина за дългогодишния си партньор Петрозар, който безсрамно продължавал да й изневерява.

Разкритието дойде като гръм от ясно небе за Ива Екимова, докато тя говореше със съквартирантките си Жени Калканджиева, Албена Вулева, Ели Гигова и Камелия Воче. Случаен разговор за слуховете из светските среди на столицата насочи темата към приятеля на Ива Екимова - Петрозар, който неведнъж е слагал рога на половинката си.

[caption id="attachment_326245" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Кошмарни дни се задават за Ива Екимова в Къщата[/caption]

Ива Екимова не успя да прикрие факта, че самата тя е отлично запозната с някои от похожденията му, но подмятането на Албена Вулева, че докато тя е в Къщата, Петрозар и младото му завоевание могат да се "обичат" на воля, я вриви.

Оказа се, че гаджето на Ива Екимова е забил много по-млада от него и нереално красива брюнетка, с която го засекли в столичен клуб само дни, преди Ива Екимова да влезе в риалитито. Блондинката се опита да изиграе ролята на невярваща в подобни клюки и сигурна в мъжа си жена, но не й се получи.

В един момент тя се оттегли сама в един ъгъл, защото не успя да сдържи сълзите в очите си. Припомняме, че Ива Екимова се събра с Петрозар само месеци след гибелта на Дими през 2009-та година, а Дими и Петрозар бяха първи приятели.

[caption id="attachment_326246" align="aligncenter" width="300"]Ива Екимова и Петрозар, с когото тя се обвърза месеци след смъртта на Дими Ива Екимова и Петрозар, с когото тя се обвърза месеци след смъртта на Дими[/caption]

Още тогава се заговори, че Ива Екимова е поддържала връзка с Петрозар паралелно с брака си с Дими, което не й прави чест.

[caption id="attachment_326247" align="aligncenter" width="300"]Ще приеме ли Ива Екимова подозрението, че любимият й слага рога?! Ще приеме ли Ива Екимова подозрението, че любимият й слага рога?![/caption]

"Ако сега той се е хванал с любовница, което е правил и преди, Ива е също толкова виновна, колкото и той. Та тя самата е изневерявала на мъжа си, как може да изисква някой да й бъде верен?!", коментират познати на Ива Екимова извън Къщата.

Сега остава въпросът дали Ива Екимова ще пожелае да напусне Вип Брадър, за да хукне да усмирява разгонения си благоверен и дали изобщо има някакъв начин да прекрати договора си с предаването, преди да е попаднала на номинации и задължителните за излизането си елиминации.