Големият актьор бе любимец на няколко поколения

Чочо Попйорданов си отиде по крайно нелеп начин, но остана завинаги в умовете и душите не само на близките си, но и на цяла България. А почитателите му не успяха да сдържат сълзите си днес, когато наяве излезе последната разкрита истина за него.

А тя е, че Чочо е жив и продължава да общува с любимата си жена - това сподели с премрежени от плач очи, приятелката му Даниела в предаването "Тази неделя" на Би Ти Ви. Даниела е истинската любов в живота на актьора и точно затова той така и не я напусна.

Почти всяка нощ той идва в съня й, който според думите й, не прилича на сън, а на живата реалност. Чочо винаги изглежда спокоен, усмихнат и уверен в думите, които й казва. А те са, че продължава да я пази и да бди, както над нея, така й над щерка им - малката Катерина. Осиновено от Даниела само дни след гибелта на актьора, Катето има закрилата на баща си, макар и от небето.

chochoДаниела е категорична, че вярва в отвъдния живот и в това, че Чочо е с тях. Липсва й страшно много това, че не може да се сгуши в него и да го почувства, но усеща обичта му всяка минута.

Тя разказа, че всяка вечер си ляга в леглото със снимка на половинката си, защото така още повече усеща присъствието и близостта му.