Тризначките нямат никакви комплекси – демонстрираха телеса на връх празника

Тризначките нямат комплекси и нужда от четвърти за компания!

Непоправимото трио от Благоевград напомни за себе си и вчера! Най-популярните Вяра, Надежда и Любов у нас демонстрираха пищни телеса на връх Международния ден на жената, видя kliuki.bg!

Най-скандалните реалити-героини се зарекоха да не си покажат носа в национален ефир, но това не беше обещание да забравят и социалните мрежи. Трите хубостници напомнят за себе си и то по доста забележим начин.

Вяра, Надежда и Любов се поразсърдиха на родните фенове нещо, защото останали с погрешно впечатление, че са тъпи, нагли и шумни. Тринките се върнаха срещу няколко хилядарки в ненавистната им Къща, за да опровергаят гнусните слухове за себе си. Поплакаха, че мъжете бягат от тях, обявиха, че вече не са като скачени съдове и...накрая бяха изгонени със скандално висок процент.

Тризначките не се предадоха и решиха да завладеят Лондон. По неизвестни причини обаче поданиците на Нейно величество не реагираха с особен ентусиазъм на инвазията им. Трите грации не им търпяха дълго аристократизма, завърнаха се в родината и шумно обявиха: България се нуждае от нас!

С какво са решили на татковината така и не казаха, но понякога радват поклонниците си с интересни фотографии в социалната мрежа. Последният им онлайн – „поздрав” се оказа снимчица на връх Празника на жената. triznachikte Тризначките за пореден път показаха, че ни мъже им трябват, ни още приятелки. Забавляват си се славно на СПА и пет пари не дават. Дамите споделиха кадър по хавлии, от които показват пищна плът, която смая последователите им, разказват от lifestyle.bg.

Вяра, Надежда и Любов, като в песента, нямат нито дубликат, нито комплекси. Трите демонстрират рубенсови форми със самочувствие на първи красавици. Някои дори заподозряха, че поне едната не носи бански, но се пообъркаха заради светлината. Тризначките явно още преживяват славното си време, когато бяха тройка „зайчета” за най-четеното мъжко списание.