Венета Райкова припадна в мола на "Цариградско шосе" пред очите на десетки хора!

Водещата на бившото предаване "Горещо" и настоящо лице на "Голямата уста" Венета Райкова изплаши десетки хора като припадна пред очите им в мола на "Цариградско шосе" в столицата. За това съобщи вестник "Уикенд", позоваващ се на информацията на няколко очевидци.

Случката се разиграла преди броени дни, докато Венета Райкова отивала на фризьор в мола, където обикновено правела прическата си. Малко преди да стигне до салона, Венета Райкова се олюляла и изгубила съзнание за миг. Веднага на помощ притичали продавачи от съседните магазинчета и изнесли стол, на който сложили водещата да седне.

[caption id="attachment_325793" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова изплаши десетки клиенти с припадъка си[/caption]

"Лицето й беше бяло като платно, изглеждаше ужасно. Всички се изплашиха - не е нещо нормално да гледаш как човек припада пред очите ти. Дадоха й вода, наплискаха я и след малко тя се посъживи. Руменината й се върна, но малко след това си тръгна, защото още не се чувстваше добре, беше отмаляла", разказват очевидци на припадъка на Венета Райкова.

Самата Венета Райкова се извинила на околните за уплаха, който им е предизвикала и обяснила състоянието си с преумора покрай предстоящото предаване "Голямата уста". Венета Райкова започнала да разказва, че сама пише сценариите за предаването, което я е подложило на огромен стрес.

"Не мога да си позволя да правя нещо през пръсти. Ще видите, че "Голямата уста" ще бъде дори още по-скандална и интересна от "Горещо". За тази цел обаче трябва да се работи здраво и понякога забравям дори да се храня", споделила русокосата Венета Райкова пред ошашавените клиенти и търговци в мола на "Цариградско шосе".

Напук на припадъка и неразположението й обаче, свидетели не забравят да изкоментират визията на Венета Райкова и това, че към момента тя изглежда по-прекрасно откогато и да било. "Страшно подмладена и разхубавена е, направо не можеш да я познаеш. Кукла!", цъкат с език тези, които са успели да зърнат Венета Райкова лице в лице в мола.