Евгени Димитров - Маестрото винаги ще помни трагедията на своя живот

Като доста хора, и Маестрото носи огромна болка в душата си. Почти 11 години изминаха, но спомените никога няма да изчезнат. Евгени Димитров е от онези родители, които са загубили дете. Близките му твърдят, че той не обича да говори за тази част от живота си, но все още страдал по починалия си син, научи Kliuki.bg.

През 2004 г. Александър се спомина малко след раждането си, а обстоятелствата, при които това се е случило, се пазят в тайна и до днес. Лидерът на "Ку-ку бенд" обаче така и не успял да превъзмогне смъртта на детето си, което е логично. Когато станело дума за Сашко, той се затварял в себе си и дума не казвал.

[caption id="attachment_334691" align="alignright" width="300" class=" "]Евгени Димитров - Маестрото никога няма да забрави огромната трагедия, която беляза целия му живот... Евгени Димитров - Маестрото никога няма да забрави огромната трагедия, която беляза целия му живот...[/caption]

"Личи си, че мъката не го е напуснала. И как може да го напусне, това беше неговият син..." - коментират през сълзи близките му.

Тази трагедия бележи целия живот на Маестрото. Тя става причина да се раздели с любовта на своя живот. Двамата с Ела така и не успяват да загърбят общата болка и се стига до края на връзката им. От тази любов все пак остава едно дете. Това е Кристиян, който е близнак на починалия Александър.

Евгени Димитров има още две деца. Едното е син от бившата му съпруга и днес трябва да е на 21 години. Другото му се роди преди 2 години, но с майка му, която беше балерина в "Шоуто на Слави", също не се получиха нещата.

Маестрото обаче не съжалявал за нищо. Въпреки че трите му деца му коствали невероятно много разходи, той бил безкрайно щастлив, че е в състояние да ги издържа пълноценно. Онова, което не му давало мира обаче и до днес, е трагедията с малкия Александър.