Страшна трагедия преживя Емануела, пазела го е в тайна!

Огромна трагедия е застигнала Емануела, а шокиращото разкритие бе направено от нейни приятели, отказващи да мълчат повече. Оказа се, че зеленооката изпълнителка е изгубила детето си в спонтанен аборт. Да, Ема е била бременна и то към четвъртия месец, а таткото е бил бившият й Мартин Николов, познат като Елвиса.

Събитията се разиграват миналата година, в края на която Емануела прави неочакван аборт. Певицата е криела бременността си от медиите и обществеността от чисто суеверие, защото е била решена да роди бебето. "Представете си каква беше болката й, колко отчаяна беше, когато го загуби. Но вината за всичко това, за целия ад, е на Мартин", разкриват източниците.

В един хубав ден Ема научава за поредната изневяра на благоверния си, с поредната никаквица. Кръвното й се качва, кръвта й нахлува в главата, тя изпада в нервна криза и внезапно се случва най-страшното - бебето умира в корема й. След получения кръвоизлив я карат моментално в болница, но е късно.

"Оттогава тя още повече намрази Мартин и осъзна, че никога не е бил за нея. Всъщност си даде сметка и че самата тя не го е обичала, а се е залъгвала с него, само и само да забрави истинската си любов - Митко Динев. Дори и да са разделени, тя роди сина му с огромна любов. И подозираме, че ще го обича винаги", коментират източниците.

Източник: Блиц