Мис България не е приличала много-много на жена преди няколко години!

Венцислава Тафкова се прави на много красива и секси, но истината е, че по себе си има множество хирургически интервенции, без които днес щеше да прилича на тр@вестит. Точно на това е приличала преди операциите.

Снимка на Венци отпреди няколко години, когато никой не я познава още, я показва в друга светлина. На нея тя прилича повече на гримиран мъж, отколкото на красива жена.

Според слуховете операциите на Мис България са на няколко места по тялото. Тя си е сложила силикон в гърдите, което е задължително правило, ако искаш да постигнеш нещо в тая държава, ако нямаш мозък. Освен това обаче си е уголемила устните и си е коригирала скулите.

Днес Тафкова все още не може да се нарече красива. Най-обикновено момиче на улицата може да е по-красиво от нея, но сега поне не я бъркат с мъж. Преди години това може би не е било така.

В интерес на истината, ако в онези години се обърнеш към нея с краткото Венци, както я наричат приятелките, наистина непознат човек може да я помисли за човек от типа „жена, заключена в мъжко тяло“.

Източник на снимката: Show.bg