Милица Гладнишка не иска да има свои деца!

Времето напредна и на Милица Гладнишка не й остава друго, освен да се откаже да има деца. Тя е вече на 46 г., което прави естественото зачеване и раждане много трудно.

Актрисата сериозно закъсня с идеята да има деца. Нейните колежки вече имат тийнейджъри у дома, а тя все още няма свое семейство – нито съпруг, нито дете.

Все пак откъм мъже й е по-лесно. Милица има гадже от много години, но го държи в пълна конфиденциалност. За него се знае, че е по-възрастен от нея, което значи, че е поне на 50 г. и едва ли му се занимава с бебета.

Според слуховете самата Гладнишка се е отказала да става майка. Преди 5-10 години тя все още таяла някаква надежда, но след като ударила 45 г., осъзнала, че някои неща няма да й се случат в този живот.

За този тъжен край има вина и самата тя. Актрисата неведнъж е споделяла, че на младини е имала немалко провалени връзки. Това я е отчуждило от мъжете и я е накарало да няма голямо доверие в тях, не и дотам, че да им роди дете.

Немалко известни лица станаха родители на 40+ г., но повечето са мъже. Разбира се, пред Милица го има примера на Елена Йончева, но тя стана майка чрез ин витро, а и това са изключения.