Тони Дачева вчера гостува в предаването на Антон Хекимян и разказва за майчинството

От съвсем скоро Тони Дачева е горда и щастлива майка на малко момиченце, което скоро ще навърши една годинка. Детето е осиновено от Тони и е кръстено от нея с името Виктория. Изпълнителката каза, че сама е избрала името на Вики, за да бъде победител и в живота, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_314244" align="alignright" width="300"]Тони Дачева за майчинството Тони Дачева за майчинството[/caption]

Самата Дачева сподели, че Вики е нейната най-голяма и истинска победа в живота и освен това любовта към детето е най-безусловната. За отглеждането на малката си дъщеричка, на певицата Тони Дачева помага нейната майка баба Веси. Трите живеят заедно в Ямбол, въпреки че е малък град, но популярната изпълнителка се чувства щастлива и има много приятели както в Ямбол, така и из цялата страна.

Освен всичко около малката Виктория, Тони Дачева разказа и за това как върви певческата й кариера. Тя смята, че отношението към поп фолк изпълнителите се е превърнало в клише, защото и в техния бранш има хора с добра ценностна система. И определено е така, музиката си е музика, но за Тони Дачева и решителността да се грижиш за дете, макар и не твое биологично, е достойна постъпка и е проява на много любов и чувства. Желаем Тони и малката Виктория да са едно щастливо семейство.