Гала не спира да дразни зрителите си със своята постоянна коментаторка и гостенка

Антония Петрова демонстрира желязно самочувствие и ядоса зрителите на Гала за пореден път!

Водещата „На кафе” за пореден път натресе на зрителите си самовлюбената миска, която ги занима с лъскавия си начин на живот и потресающите си успехи. Не точно това обаче разяри драгия зрител пред екрана. На някои дори може да им е било любопитно да разберат подробности за приключенията на Тоца по време на „Мисис Свят” и изминалите празници.

За беда обаче Тоца не се ограничи с дежурните си хвалебствия. Изглежда, че толкова е повярвала на звездния си статус, че сметна за нужно дори да си покаже гащите в ефир. Блондинката се заливаше от смях и сподели ценна информация: Това не били просто бельо, а...прашки за каране на ски!

prashki-ski

Едва съвзели се от гледката на скъпоценните й гащи, зрителите бяха сразени окончателно с вълнуващо признание от Тоца. Снажната красавица сподели върховното удоволствие и гордост от факта, че развяла руското знаме на световния конкурс за красота.

toca-zname

Антония тутакси забрави, че носи българската корона и беше подкрепена от незнаен брой хора в конкурса, който я направи популярна. Тя просто останала без дъх (но не й без думи) пред преви легията да представлява световна сила!

Вижте как най-скандалната ни „Мис България” си навлече гнева на хората и фамозните й „прашки за ски” във видеото от 1:03:00: