Тити Папазов се отказа от почти сигурна победа в името на отбора на сърцето си

Тити Папазов заряза сигурна победа, но Людмила Захажаева намали ефекта от неочакваното му напускане с убийствената си поява в Къщата.

ВИП Брадър 2014 по всичко изглежда, че ще се превърне в най-успешното реалити за известни, излъчвано досега у нас. От ден първи в него се забъркват такива скандали, интриги и неочаквани развръзки, че дори Ники Кънчев понякога не може да осъзнае откъде какво му е дошло, видя kliuki.bg.

Снощи драгият зрител очакваше да се свършат мъките на Зорница Линдарева (и тези, които причинява на останалите), но ИЗНЕНАДАААА! Всеобщият любимец и почти сигурен победител в този сезон напусна Къщата по собствено желание!

Тити Папазов проля последните си сълзи в „Образцов дом” и накара дори двата лагера да плачат за напускането му. Мотивът му е един и заслужи аплодисменти на крака: „Аз съм капитанът на един бедстващ кораб. Ако потъне, искам да съм с него!”

Наградата на Тити Папазов бяха бурните аплодисменти на крака от публиката и коментаторите. Неговият фаворит за победител се оказа другият голям ревльо във формата и изненада на сезона – Wosh MC. Тити Папазов обяви, че като треньор обича всичките играчи във формата, но любимото му дете е синът на Иван Иванов.

[caption id="attachment_327842" align="aligncenter" width="300"]Тити Папазов отстъпи мястото си на Людмила Захажаева Тити Папазов изгоря в шоуто, за да свети за любимия "Левски"[/caption]

Любимецът на зрителите напусна триумфално сцената, но преди зрителят да потъне в собственото си огорчение се появи...ТЯ! Людмила Захажаева блесна в ултрамини с поредна ексцентрична шапка, куче и пистолет. Ники Кънчев започна да се държи като пред Памела Андерсън, но бързо се окопити.

Шеметната майка на Албена Вулева не знае нито името му, нито тези на съквартирантите, но влезе в шоуто, за да разбърка всички схеми и от сега личи, че ще побърка виповете.

[caption id="attachment_327841" align="aligncenter" width="207"]Людмила Захажаева блесна в ефир Людмила Захажаева утрепа зрителите с бедра като на Лили Иванова[/caption]

Жени и Тачо я посрещнаха и нея, и Исай като дълго чакан гост, но устата й дъщеря загуби ума и дума. Леко притеснената бивша водеща на „Сигнално жълто” беше отсрамена от ентусиазираната Зорница Линдарева, която загуби приятел с напускането на Къщата.