Християн Гущеров действително се просълзил от въпросния кадър с Мария!

Бизнесменът милионер трябва здраво да е хлътнал по Мария или Мара Отварачката, за да се разплаче като дете от една нейна снимка. За случката разказаха близки до семейството на Мария, според които Християн Гущеров наистина се просълзил при вида на умилителната снимка, която Мария постнала в страницата си във Фейсбук.

[caption id="attachment_323885" align="alignright" width="223"]Мария Тази идилична картинка от преди време, вече я няма - Мария тотално игнорира Християн Гущеров[/caption]

На фотото присъстват само Мария и малката й дъщеричка Марая, а над снимката певицата е написала, че това е нейното ангелче. "Християн Гущеров се трогна, защото според него това е поредното доказателство, че Мария не е такава, каквато я представят сайтовете и вестниците, а е истински добра родителка и чувствителна жена", коментират източниците, близки до фамилията на Християн Гущеров.

Според злите езици из светските среди на столицата обаче, Християн Гущеров наистина се е разплакал, но не от умиление, а от болка. Защото за никого не е тайна, че в последно време Мария избягва упорито да говори за връзката си с него, а за публикуване на общи снимки и дума не може да става.

"Преди време Мария и Християн Гущеров често се снимаха заедно и показваха любовта си пред всички. Отдавна обаче това не е така, а дори и на скъпите им почивки по света Мария се снима винаги сама. Нормално е той да се почувства отритнат и да си помисли, че обичта й към него е започнала да изстива. Така че няма да се учудим, че се е просълзил. В никакъв случай обаче не е било от трогателна радост", шушукат из средите на поп фолк бранша.

[caption id="attachment_323886" align="aligncenter" width="225"]Ето я и съвсем прясната снимка, която разстрои Гущеров Ето я и съвсем прясната снимка, която разстрои Гущеров[/caption]

И е напълно възможно да се окажат прави, тъй като елементарно връщане назад в страницата на Мария, ще покаже, че действително от месеци насам тя не е публикувала нито една снимка, на която фигурира уж любимият й Християн Гущеров.