Разкритието потресе почитателите на Стефан Данаилов!

Страшна истина за болестта на големия Стефан Данаилов потресе феновете му. Едни от тях не сдържат сълзите и мъката си, а други се озлобиха срещу сина на актьора Владимир, когото считат за виновник за състоянието на Мастера.

И това е така, защото се оказа, че Ламбо се е разболял от рака само месеци, след като приключи миналогодишния сезон на Вип Брадър, в който Владимир и майка му Ирен Кривошиева взеха скандално участие.

lamboЦелият този цирк около незаконния син и приказките, които Кривошиева не спираше да ръси в ефир, се отразиха пагубно на Стефан Данаилов и съпругата му Мария. Срамът на актьора от това, че цялата страна го сочи с пръст, бе мъчителен, което според специалистите отключило болестта. Ако не бе това, то и до днес актьорът можеше да е здрав.

Припомняме, че лекарите откриха на Данаилов лимфом, който е изключително опасен, а лечението е много тежко и продължително. Успокоението за актьора е, че болестта е открита в ранен стадий и надеждите за изцерение са големи.

И докато Стефан Данаилов се лекува в Париж, то преди ден синът му Влади се изказа за състоянието на баща си като каза на феновете да не се притесняват, защото Ламбо ще се оправи.

Дали момчето чувства някаква вина за трагедията, или продължава да смята, че той и майка му са били прави, не се знае. Факт е обаче, че самата Ирен изобщо не е потърсила Стефан Данаилов, дори за да му пожелае оздравяване.