Малката Крисия е тъжна и плаче много, разказаха нейни близки!

Малката Крисия от "Шоуто на Слави" е много тъжна и не спира да плаче. Това разказаха нейни близки, притеснени от сълзите на талантливото момиченце от Разград. А причината за тъгата на Крисия е напълно обяснима - тя ще трябва да напусне родния си град и да се премести да живее в столицата.

Решението било взето от родителите на малката Крисия, защото множеството й ангажименти покрай участието в конкурса в шоуто, налагали непрестанното им присъствие в София и отсядането в хотел, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307607" align="alignright" width="300"]Малката Крисия е много тъжна Малката Крисия е много тъжна[/caption]

Това се сторило неподходящо на родителите на малката Крисия, които сметнали, че щерка им трябва да има нормален дом и той да бъде в столицата. За разлика от тях обаче, малката не се чувствала никак щастлива.

Крисия много плаче за съучениците си, за приятелите и особено много за учителката си по музика, която обича като родна майка, разказват свидетели на мъката на детенцето. Малката Крисия е изключително привързана към дома и градчето си и трудно ще свикне на новото място, опасяват се те.

В крайна сметка всичко, което става, е от полза за малката Крисия, но е вярно и че децата са по-чувствителни от възрастните и страдат повече от промяната и раздялата с любими хора и места.

Затова цяла България още по-силно стиска палци на детето-чудо Крисия да успее да спечели първото място в конкурса за партньорка на чаровния г-н Андреев, защото тя го заслужава повече от всеки друг.