Деси Стоянова, която остана вдовица само на 48 години се разплака в ефира на bTV. Тя бе искрена с почитателите си и сподели, че не е в най-добрата си форма след личната трагедия. Журналистката уточни, че дълго е мислила какви да бъдат първите й думи пред камерата. Припомняме, че тя води „Преди обед“ от 12 години. На 28 ноември загуби съпруга си Велислав Русев.

Водещият Петър Дочев и готвачката Веси Цюрбрук приветстваха връщането на Деси Стоянова в ефир.

"Сега си давам сметка колко изключително важна е подкрепата на хората около мен. От нея зависеше оцеляването ми и посрещането на болката", сподели  през сълзи вдовицата и благодари на всички-на най-близките си хора, на семейството и приятелите, но и на колегите от телевизията и "Преди обед".

Тя каза, че хиляди хора са й писали в социалните мрежи и се извини на тези, на които не е отговорила лично.

"Преди обед" винаги е бил оазис, предполагам, че и ти си го усетил за тези месеци, в които вече си един от нас", обърна се тя към колегата си.

"Преди обед" е пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и сне радваме на живота. връщам се с надеждата "Преди обед" да продължи да бъде това място за мен. понякога няма да съм в най-усмихнатата си форма", каза още Стоянова.

Източник: hotnews.bg