Юксел Кадриев най-после си получи заслуженото. Близо десетилетие той прекара в общинска квартира, за която плащаше само 93 лв. наем на месец и която бившата кметица Йорданка Фандъкова му беше осигурила след заповед на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. В замяна журналистът е бил доста услужлив към тогавашното управление. Това е още един знак за дебелите връзки на Бойко Борисов с Би Ти Ви отпреди няколко години, след като и Антон Хекимян се оказа човек на ГЕРБ.

В случая обаче Юксел, дъщеря му и майка му заемаха мястото на истински социално слабо семейство. Това е огромна наглост, а още по-нагло реагира новинарят, когато преди 2 години кметът на ж.к. „Красно село” разпореди да напусне жилището. Тогава Кадриев започна да съди кмета и общината, но в крайна сметка загуби делото.

Затова преди дни кметът на София Васил Терзиев е подписал заповед за окончателното изнасяне на семейство Кадриеви от въпросния имот.

Заплатата на Юксел в Би Ти Ви варира на над 24 000 лв. Той работи в медията вече две десетилетия и именно затова възнаграждението му е едно от най-високите в телевизията.

На фона на подобна заплата Кадриев живя на гърба на държавата дълги години, което показва колкото долен човек е. Според запознати той бил бесен, че е изгубил евтиното жилище.

Семейството вече си е намерило нова квартира, но тя била с наем от над 2 бона на месец. Не че Юксел ще ги усети, но той е толкова стиснат, че е готов да мине през трупове, само и само да спести пари.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com