Всички се молят за бъдещото дете на красавицата!

Тежка бременност кара най-прелестната жена в България за 2010 година Ромина Андонова. Актрисата от „Столичани в повече” призна, че двамата със съпруга й треперят за живота на отрочето си, което трябва да пристигне на бял свят през пролетта.

Заради футболната кариера на халфа на „Левски” Дарко Тасевски, двойката живееше известно време в Израел. В България тя даде живот на първото си чедо – малката си дъщеричка Дария.

Бившата манекенка се притеснява за втората си бременност, но е благодарна, че има подкрепата на съпруга си. Заради претърпяна катастрофа и увреждания в костната й система най-вероятно брюнетката няма да роди по естествен път. Футболистът бил особено щастлив, че ще става за втори път татко. Той засипвал нея и сладкото си момиченце с много внимание и обич. Винаги с усмивка и в добро настроение Ромина продължава да вярва и се надява на добрия късмет и сега.

bremennostМоделката на Висаж не иска да знае какъв ще е пола на втората й рожба. Стига й то да се появи живо и здраво. Съпругът й, който бил непрекъснато по лагери заради работа си, тайно се надявал обаче този път наследника му да е от мъжки пол. Но винаги се примирявал и заявявал, че повече иска бебето да се роди в добро физическо здраве, без значение какъв ще е пола му.

Бившата моделка Ромина Андонова ще разчита и на грижите на своята майка при отглеждането на рожбата си.