Последните снимки на актрисата са направо ужасяващи!

Страшно нещо се случи с уникалната Анджелина Джоли, която отново припадна. Ужасът се разигра на снимачната площадка в Сидни, а хората от екипа изпаднаха в стрес. Въпреки че наскоро бе обявено, че състоянието на Джоли е добро, то доказателствата разкриват нещо съвсем различно.

Явно красавицата още не може да се оправи от прекараната операция и от хилядите неудачи, които я застигнаха за кратък период. Това се доказва категорично и от последните й снимки, на които без измама и преувеличение се вижда, че Анджи не наподобява себе си.

angiФигурата на звездата няма помен от това, което представляваше. Тялото й е потресаващо слабо, направо анорексично. Костите й се броят, а от прекомерната слабост дори на места кожата изглежда сухо и като на старица.

Очевидно актрисата продължава да е във възстановителен период, но й трябва истинска почивка и силна, витаминозна диета, която да я възстанови. Тя обаче не спира да работи, което притеснява близките й.

Те се надяват поне покрай празниците Анджи да се порадва на отдих и глътка въздух, защото тогава снимките ще бъдат преустановени, а тя ще се завърне в Щатите, за да прекара поне седмица заедно със семейството и съпруга си.