Кейт Мидълтън е реално застрашена да не износи бебето си!

Страх е сковал кралското семейство в Бъкингам, тъй като Кейт Мидълтън е заплашена от реална опасност. Тя може да не успее да износи бебето си, което е потвърдено от едни от най-добрите специалисти, при които тя следи бременността си.

Лекарите открито обяснили на Кейт Мидълтън и принц Уилям, че организмът й не е толкова силен и плодът е в опасност. На практика оттук до края на бременността си Кейт Мидълтън трябва да прекарва дните си на легло и да не прави никакви излишни движения, камо ли да се натоварва с нещо, гръмнаха английските медии.

[caption id="attachment_325864" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е застрашена да не износи бебето, предупредиха лекарите й[/caption]

Принц Уилям, както и баба му кралица Елизабет, са силно изплашени за бъдещото второ отроче на Кейт Мидълтън, а съпругът й дори пожелал да отмени всичките си ангажименти, за да бъде неотлъчно до любимата си.

Задълженията и правилникът на кралския двор обаче не му позволяват да предприеме тази стъпка, затова принц Уилям ще трябва да напуска Бъкингам и страната си най-малко за седмици, а Кейт Мидълтън ще разчита на грижите на останалите в семейството, както и на отличните специалисти, които са наети, за да следят в детайли състоянието й.

Припомняме, че още преди да се роди първият им син, Кейт Мидълтън премина през доста проблеми и стрес, тъй като и тогава медиците я бяха предупредили, че трябва много да внимава, за да сведе до минимум рискът за принц Джордж.

В момента цяла Англия следи под лупа тема номер едно в монархията, а поданиците стискат палци бременността на херцогинята на Кеймбридж да премине безпроблемно.

След принцеса Даяна, която се радваше на любовта на всички в кралството, днес като че ли нейното място в сърцата им е заето от Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям е също така нежна и красива като покойната Даяна, а естественото й поведение вдъхва доверие на британците.