Дуетната половинка на Павел Николов Венци Венц отново е ерген. Той се раздели със съпругата си Мая Вангелова и в момента двамата са в процес на развод.

Интересното е, че за втори път рапърът се разделя с избраницата си, когато има малко дете от нея. Синът му Ноа още няма 1 г., а Венци вече би шута на майка му. Същото се случи преди това с Мелани, която той напусна малко след като му роди щерка на име Агуая.

По всичко личи, че Венц не издържа да бъде семеен и когато отговорностите покрай отглеждането на детето станат твърде много, той си вдига куфара и си заминава. Поведение, което хич не е за пример и което разкрива колко малко всъщност е мъж рап звездата.

Безотговорността на татуирания пигмей буди само възмущение и отвращение. Щом два пъти се случва едно и също, то вината едва ли е в жените, а по-скоро в рапъра, който на всичкото отгоре се спуква да изневерява, когато е във връзка.

Друга причина за постоянните му раздели е, че много пътува из цяла България, а всяка родилка се нудае от помощ от мъжа си в първите месеци след раждането. Венци бил толкова мързелив, че не си мръдвал пръста вкъщи нито за бебето, нито за домакинството.

Източник: Crimesbg.com