Благой Георгиев вече е женен мъж!

Благо Джизъса се венча за втори път в живота си. Това се случи във Велингард днес, а информацията дойде от диджея на събитието – небезизвестния диджей Джорджо.

Булката на Благой е от Велинград, заради което и сватбата се е състояла там. По първоначални данни е имало поне 500 гости.

Избраницата на бившия футболист се казва Полина и произлиза от много богат род. Ето защо тъстовете на Благо са платили почти цялата сватба.

Парадоксалното е, че след 20 години във футбола и обикаляне по чужбина Благой Георгиев не е успял да задели пари дори за една сватба. Всичко го е изхарчил по жени и заведения.

Голямото събитие се е състояло в хотелски комплекс във Велинград. Той е бил затворен през целия ден специално заради големия ден на Благо и Поли.

Това е втората сватба на Джизъса, макар вече да има 4 деца. Първият му брак е с рускинята Есмер Омерова, от която има син.

Мълви се, че Полина също носи дете от Благой и затова двамата толкова са избързали със сватбата. Ако това е вярно, Благо ще се сдобие с пети наследник от четвърта жена.

Джизъса реши да унизи бившата си Златка Райкова, от която е последното му родено дете, като я покани на сватбата да гледа как се венчае за друга. Блондинката обаче очаквано не се появи.