Лили Иванова през почти цялата си кариера избягваше епизодичните участия, с които се издържат колегите й. Основните й доходи идваха от концертите й с много скъпи билети.

Очевидно вече и тези пари не й стигат, защото на 84 г. Лили започна да ходи по участия. Така може да се определи нейното пеене в столичен клуб преди дни.

На всичкото отгоре Иванова забавлява изпълнители от света на чалгата. Сред публиката бяха събрани Меди и брат му Саби, Софи Маринова и Преслава. Все хора, които са с оскъден интелект и преди време Лили нямаше да допусне да се излага, като пее за тях.

Дали примата е закъсала с парите или става въпрос за обикновена алчност, това е въпросът. По-скоро е второто, защото певицата не закъса дори по време на пандемията, камо ли сега. Явно примата жадува за още и още пари.

Лили Иванова е известна с алчността си, колкото и да е обичана от народа. Освен със скъпите си билети, тя е известна и с това, че иска пари, за да дава интервюта,

Един от скандалните случаи в това отношение е от 2004 г., когато каза на Кеворк Кеворкян в ефир, че трябва да й плати 100 000 лв., за да говори във „Всяка неделя“. Той не й ги обеща и тя напусна ефира.

Жалко е, че на тези години Лили се продава и потъпква принципите си. В крайна сметка тя няма деца и всичките й пари най-вероятно ще отидат в племенниците й, подобно на Слави Трифонов.

Източник: Crimesbg.com