Надали много хора знаят коя е Цвети Василева. Тя е милионерска съпруга, която хаби парите на мъжа си във времена на огромна инфлация, когато много българи нямат какво да сложат на масата.

Съпругът на тази безработна женица се казва Ваньо Алексиев. Това е собственикът на най-известната фирма за междуградски транспорт у нас „Биомет“.

Ваньо е на 60 г. в момента, а жена му видимо е доста по-млада. Тя го раздава инфлуенсър и има над 100 хил. последователи в социалните мрежи, но това не променя факта, че е безработна.

Срам за „Биомет“! Пръснаха 2 млн. лв. за тази безработна жена, докато хората мизерстват

Алексиев е син на видни комунисти. Роден е в Монтевидео, Уругвай, където през 1963 г. баща му е бил на работа в българското посолство. Десет години по-късно семейството е преместено в Сантяго, Чили.

Когато идва Демокрацията у нас, Ваньо е на 26 г. и е жаден за успехи. Прибира се в България и започва да мисли как да стане милионер.

Макар да е от богат род, милионите идват в банковата му сметка едва преди около 20 години, когато транспортната му фирма „Биомет“ се превръща в един от лидерите на пазара.

Към днешна дата, макар „Биомет“ да е ограничила работата си само по маршрута София – Велико Търново – Варна, Ваньо трупа милион след милион, а жена му кара първото „Ламборджини Урус“ в България.

Въпросното возило струва 1 млн. евро и с цялата си наглост, когато повече от половината българи мизерстват, Цвети публикува снимка с него, за да се изфука.

Срам за „Биомет“! Пръснаха 2 млн. лв. за тази безработна жена, докато хората мизерстват - Снимка 2

Източник: Crimesbg.com