Сузанита още не е родила, а вече се доказа като безотговорна майка!

Певицата Сузанита може да е само на 19 г., но е длъжна да порасне възможно най-бързо, защото скоро ще стане майка. Тя обаче по никакъв начин не показва, че е по-зряла и отговорна.

Дъщерята на Орхан Мурад се качи в самолет, за да посети Италия. Тя се появи с бащата на бебето си Марк Славов в Милано, което се разбра по снимките им в Инстаграм.

Не е нужно да си лекар, за да знаеш, че летенето със самолет е крайно непрепоръчително за бременни жени. Особено пък когато става въпрос за напреднала бременност.

Сузанита обаче спокойно пътува със самолет, макар да е наясно, че в края на лятото ще ражда. Това е изключително безотговорно действие от страна на младата певица и гаджето й, защото рискът за плода е голям.

Припомняме, че нещо подобно направи Златка Димитрова преди 8 години. Тогава тя направи спонтанен аборт, след като изложи бебето, което носеше, на пряка слънчева светлина, за да отиде на плаж в Бургас.

Разбира се, сега всички се надяват Сузанита да няма тази съдба, но е факт, че и тя рискува здравето на своето неродено все още бебе, за да се забавлява, което не е редно.