Софи Маринова понесе едно от най-тежките предателства в живота си. Певицата е сломена, защото собственият й племенник й заби нож в гърба.

Мургавият младеж обра леля си с цели 50 000 лв. Тези пари били отмъкнати от дома на Софка.

Племенникът чул лично от леля си, че държи 50 бона вкъщи. Тези пари били за погасяване на дългове към хора и институции, но погасяването им ще трябва да почака.

Младежът, който рядко се вижда със Софка, когато узнал за парите в дома й, веднага й се обадил да дойде на гости. Издебнал я, докато прави кафето в кухнята и намерил огромната сума. Извел я от жилището в чантата си.

Софи Маринова си изпати жестоко от бягането от закона. За да не плаща данъци, тя държи парите си в брой и далеч от банките. Това обаче я прави уязвима на обири.

Софка бързо се досетила кой е крадецът. Тя била много разочарована, защото по принцип помага с пари на цялата си рода и не би отказала да му даде някой лев, но той се оказал алчен.

Изпълнителката на „Бели ружи“ обаче бързо ще си стъпи на краката след обира. Само за месец се очаква да заработи цели 200 бона от участия, но дано този път ги скрие по-добре.

Софи все още се двоумяла дали да подаде жалба срещу племенника си в полицията. Роднините й я убеждавали да не го прави, защото той бил добро момче и щял да се вразуми, връщайки парите.

Източник: Crimesbg.com