Анелия се изложи доста по време на снощното си гостуване в "Шоуто на Слави", зрителите потресени

Голяма излагация споходи Анелия по време на "Шоуто на Слави" вчера. Певицата бе гост в предаването, където Борис Солтарийски и Гъмзата я подложиха на голям срам. Тримата изпълниха "Погледни ме в очите" на английски език, но познанията на Анелия по този чужд език се оказаха оскъдни, видя Kliuki.bg.

Разбира се, да не си добър по английски не е унижение, но сричането по време на пеене вече е. Борис започна с първия куплет, но с включването на Анелия в припева стана страшно. Хубавицата видимо не можеше да намери думите, което я накара да изгуби ритъма и да изостане. Заради това Борис каза на Ку-ку бенд да спре за момент и да започне отначало направо от припева. Ани продължи малко по-добре, но на места все още леко сричаше. Тя се оправда с едва едната тренировка на този вариант на песента, но това едва ли е трогнало публиката, която остана смаяна от представянето на фолк дивата, но в отрицателен аспект.

[caption id="attachment_309556" align="alignright" width="300"]Анелия с тотална излагация в "Шоуто на Слави" Анелия с тотална излагация в "Шоуто на Слави"[/caption]

Зрителите на малкия екран също останаха потресени. Веднага във Фейсбук страницата на шоуто се изляха всякакви обидни определения за Анелия. Всеобщото мнение е, че певицата се е изложила тотално. Дори нейните фенове нямат очи да я защитават, защото в случая нямат никакви аргументи. Музикалният идол за 2013 година обра сериозен срам в "Шоуто на Слави".

За жалост на почитателите на Анелия, единственият срам не бе "Погледни ме в очите" на английски език. Красавицата и Гъмзата изпълниха и хита си "Феноменална", но на плейбек. Не е ясно защо решиха да го направят така, след като в "Шоуто на Слави" се пее предимно на живо.

Иначе Борис Солтарийски и Гъмзата спукаха от приятелски шеги Анелия. Една от най-опасните бе свързана със свиренето на кавал и кой пръст се използва. Срамът за Анелия в шоуто като цяло обаче бе доста голям.